Όροι Αποστολών

Όροι Αποστολών

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος ορίζετε σε χερσαίο προορισμό ή σε νησιωτικό προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνετε με επιπλέον 2.00 ευρώ.

Tα μεταφορικά 8,00 ευρώ με αγόρες έως 101 ευρώ. Με αγορές 101,00 και πάνω είναι 15,00 ευρώ.Και με αγορές από 201 ευρώ και πάνω 25 ευρώ 

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες (σε φυσιολογικές συνθήκες) ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων. 

Το κόστος μεταφοράς περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει είναι έως τρία κιλά η αποστολή θα γίνει απευθείας.

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνετε με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες αποστολής. Στην περίπτωση αυτή ο τρόπος πληρωμής μπορεί να είναι μόνο με πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση κάρτας σας.

Το προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τους χρόνους μεταφοράς από τις μεταφορικές εταιρίες. 

Το τηλέφωνο μας είναι 2810-222620

 

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ενός προϊόντος σε καταχωρισμένη παραγγελία θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για ενημέρωση και αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον έχει επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής μέσω αντικαταβολής η αποστολή είτε ακυρώνετε είτε αποστέλλονται τα υπόλοιπα προϊόντα που μπορεί να έχετε επιλέξει με κανονική χρέωση.

Αν η πληρωμή έγινε ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal τότε έχετε τις παρακάτω επιλογές:

α. Επιλογής άλλου κωδικού που θα μας υποδείξετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

β. Αποστολής από εμάς κουπονιού έκπτωσης αξίας ίσης με την αξία του προϊόντος που χρεωθήκατε για χρήση σε επόμενη αγορά εντός ενός έτους από την ημερομηνία παραλαβής του κουπονιού.

γ. Επιστροφή της αξίας μέσω διαδικασίας refund στην κάρτα ή στην PayPal ή με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό IBAN που θα μας υποδείξετε. Η διαδικασία refund μπορεί να χρειαστεί κάποιες ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί και αυτό είναι θέμα της κάθε αντίστοιχης τράπεζας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ  αν το απόθεμα του κωδικού που έχετε επιλέξει είναι πολύ μικρό ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας.

Υπάρχει περίπτωση πριν από κάθε αποστολή να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση της εκάστοτε παραγγελίας.

Όροι επιστροφών

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους διάθεσης τους στη Ελλάδα και Ευρωπαϊκή ένωση. Αν παρόλα αυτά δεν σας καλύπτει η επιλογή σας τότε μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σύμφωνα με τους όρους επιστροφών στους γενικούς όρους χρήσης και να επιλέξετε κάτι άλλο ή να σας αποσταλεί κωδικός κουπονιού ίσο με την αξία της αγοράς σας για επόμενη παραγγελία σας.


Τρόποι επιστροφών 
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή ένα είδος ή ολόκληρη την παραγγελία σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στέλνοντας μας e-mail στο [email protected] και αναφέροντας μας ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, ημερομηνία παραλαβής, αριθμό παραγγελίας τα τυχών προβλήματα ή την επιθυμία σας.

Επιστροφές δεχόμαστε μόνο σε προϊόντα τα οποία έχουν άθικτη την συσκευασίας τους και είναι εμφανώς αχρησιμοποίητα.

Αν διαπιστωθεί οποιοσδήποτε πρόβλημα στο προϊόν θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας με τους παραπάνω τρόπους ενημερώνοντας μας απαραίτητα γραπτώς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Προσοχή ελαττωματικά προϊόντα αναλαμβάνονται από εμάς μόνο κατά την παραλαβή και διαπίστωση κατά το άνοιγμα της συσκευασίας. Σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε αντικατάσταση μετά από οποιαδήποτε χρήση (ακόμα και λίγων λεπτών) του προϊόντος.

Θα σας καθοδηγήσουμε είτε γραπτώς είτε τηλεφωνικά πως θα αντιμετωπίσουμε το κάθε πρόβλημα ή επιθυμία σας.

Επιστροφές προς το κατάστημα, με δίκη μας χρέωση, γίνονται αποκλειστικά και μόνο με τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών που θα σας υποδείξουμε.

Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς πρώτα να γίνει γραπτή ενημέρωση μας. Μετά από την έγκριση μας για την επιστροφή θα πρέπει απαραιτήτως να επιλεχθεί μια από τις συνεργαζόμενες εταιρίες. 

Η άξια επιστροφής ορίζετε από την σημερινή αξία των προϊόντων και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο.

Επιστροφές είναι διαθέσιμες για 14 ήμερες από την ημερομηνία αποστολής.